Det kan du få hjælp til fra en psykolog

Går du og tumler med et stort eller et lille problem? Det er hårdt at skulle forholde sig til et problem helt alene. Det kan være, at du ikke har nogen at snakke med om, hvad der trykker dig, eller måske har du ikke lyst til at åbne op over for din familie og dine venner. Dog betyder det ikke, at du behøver at gå med tingene helt alene. Du kan nemlig få hjælp fra en psykolog til at håndtere dit problem på bedste vis. 

Lider du af angst?

Oplever du, at dine hænder bliver svedige, at du er svimmel, og at dit hjerte hamrer derudaf? Så kan det være tegn på, at du lider af angst. Du bør ikke være alene med din angst. Psykologer ved en masse om angst og kan hjælpe dig med strategier, så du måske ender med at komme fuldstændig af med angsten. 

Har du symptomer på stress?

Der er mange forskellige symptomer, når det kommer til stress. Det kan eksempelvis være søvnproblemer, et ændret spisemønster, let til irritation, angstsymptomer, nedsat selvværd og meget mere. 

Der kan også være tale om problemer med hukommelsen og koncentrationen. Det er usundt at gå med stress i længere tid, hvorfor du bør opsøge en psykolog med speciale i stresshåndtering hurtigst muligt.

Tror du, at du har en depression?

Er du begyndt at opleve søvnforstyrrelser, en nedsat appetit og ingen lyst til sex? Hvis du på samme tid bliver hurtigere irriteret på andre mennesker, og du føler meningsløshed og isolation, kan det være tegn på, at du har en depression.